Home > Piscine > Cum se construieste o piscina pas cu pas

Cum se construieste o piscina pas cu pas

Ati fost vreodata curiosi care sunt pasii constructiei unei piscine? In teorie suna extraordinar de simplu, sa faci o groapa in pamanat, sa torni putin beton pe margini si sa te bucuri de o binemeritata baie. Dar daca gresesti ceva, te poti trezi ca ai inundat toate garajele pe o raza de 1 kilometru si tocmai ai pierdut cateva tone de apa. Daca vreti sa stiti cum se face cu adevarat, va punem la dispozitie cativa din pasii constructiei unui bazin in cateva filmulete:

Primul pas este eliberarea locului si saparea gropii piscinei cu ajutorul unui excavator. Unul dintre cei mai distractivi pasi (pentru operatorul excavatorului).

Dupa, se instaleaza fier betonul pentru a pregati turnarea betonului.

Bineinteles, turnarea betonului in cofrag. Daca ai ajuns pana in acest pas, inseamna ca piscina ta e pe jumatate terminata.

Nivelarea pamantului excavat si folosirea lui pentru a ridica nivelul solului, daca e cazul.

Aplicarea hidroizolatiei si a mozaicului vitroceramic. Culoarea albastra este cea mai des folosita.

Si nu in ultimul rand, un gardulet de jur imprejur pentru delimita piscina.

Urmand pasii acestia, oricine poate construi o piscina extraordinara! Sau ne puteti contacta pe noi, si o putem face, privandu-va de distractia sapatului gropii cu excavatorul in proces.

 1. simona mitran
  January 25th, 2010 at 21:13 | #1

  buna ziua m-ar interesa un nr. de telefon sau ceva date de contact unde as putea lua legatura cu echipa care a construit aceasta piscina . pentru a afla mai multe detalii. va multumesc

 2. TAHIS IOAN
  February 13th, 2010 at 09:10 | #2

  BUNA ZIUA. M-AR INTERESA PRETUL UNEI PISCINE DIN BETON ARMAT. DIMENSIUNILE .6 M LUNGIME , 4 LATIME , 2 ADANCIME. VA MULTUMESC.

 3. June 1st, 2010 at 15:28 | #3

  BUNA MAR INTERESA PRETUL UNEI PISCINE PE CARE O SA O FAC IN CURTE . ID UL MEU ESTE iacob_paul09.

 1. No trackbacks yet.