Home > spa > Darlly se lansează la nivel european

Darlly se lansează la nivel european

filters4spasFiltrele Darlly, distribuite în mod exclusiv în Europa de catre Filters4Spas, din Marea Britanie, a realizat câteva patrunderi rapide si spectaculoase pe piata europeana. “Spatex a fost o rampa de lansare extraordinara pentru noi” explica Philip Moseley, directorul comercial, referindu-se la expozitia de Spa-uri unde compania a fost prezenta.

“Am fi fost multumiti si cu numai 20 de solicitari în cadrul acestui salon dar am primit peste 70 si chiar mai multe din alte parti ale Europei, care reprezinta principala noastra piata.”
Astfel încât, în numai 3 luni, societatea si-a dezvoltat pagina web: www.filters4spas.se. Acest site se adreseaza clientilor din Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda si Islanda.
Datorita succesului firmei Spatex, un site adresat UK: www.filters4spas.co.uk va fi în curând disponibil, în timp ce restul Europei va putea consulta: www.filters4spas.eu.

Pe site-ul actual: www.filters4spas.com puteti identifica furnizorul cel mai apropiat de dumneavoastra. In curand si Magazin-Piscine va distribui aceste filtre pentru spa.

Categories: spa Tags: , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.